Условия за Ползване

Условия за Ползване

Автор:
Условия за ползване на сайта на Кузмов Електроникс

Условия за ползване

Използване и достъп до този уеб сайт, както в България така и в международен план се осигурява както следва от условията, посочени по-долу.

Тези , както и други условия могат да се променят във времето и без предупреждение, затова трябва да се проверяват редовно. Продължителната употреба на този сайт, ще се счита за приемане на новите или изменени условия.

Авторско право

Всички авторски права, търговски марки, права върху дизайн, патенти и други права на интелектуална собственост в рамките на този уебсайт принадлежат на Кузмов електроникс еоод/търговска верига Кузмов електроникс/ Всички права запазени.

Дубликати на съдържанието на този сайт е забранено (Кузмов електроникс еоод/търговска верига Кузмов електроникс/ си запазва правото да позволява  дубликати на съдържанието, ако необходимостта е за бизнес цели). Разрешението за прекопиране на данни  за лични или бизнес цели не позволява включването на материали или на част от тях.

Допълнителни условия за ползване

Кузмов електроникс еоод /търговска верига Кузмов електроникс/ - не дава гаранции за евентуални нежелани публикации или за:

1.Публикувани в сайта от регистрирани потребители или трети лица.

2. Съдържание на всеки друг сайт, посочен или използван от хипертекстови връзки или по друг начин.   

Кузмов електроникс еоод /търговска верига Кузмов електроникс/ не поддържа или дава правото на други сайтове да копират съдържанието, нито ще има правна отговорност във връзка с някои от тях.

Кузмов електроникс еоод /търговска верига Кузмов електроникс/не гарантира, че материалите, функциите, и наличната информация на този сайт (и / или свързани с този сайт) ще бъде непрекъсната или без грешки, или че този сайт или използвания сървър са без вируси или бъгове, или че дефектите ще бъдат отстранени. Всеки потребител е отговорен за прилагането на адекватни действия и вирусни проверки.

Общи условия

 Приемане и анулиране на поръчки

Всички поръчки са предмет на приемане от Кузмов електроникс еоод/търговска верига Кузмов електроникс/ от подходящ или одобрен агент/ служител на фирмата. Поръчки приети от Кузмов електроникс еоод/търговска верига Кузмов електроникс/ могат да бъдат отменени от клиент след писмено съгласие или потвърждение на телефон 0878438241 не по късно от 15.00ч в датата на поръчката.

  Поръчки не могат да бъдат отменени или разсрочени във времето, след като поръчката е направена от клиентът и е изпратена от Кузмов електроникс еоод/търговска верига Кузмов електроникс/. Спецификации на продуктите и наличното количество са обект на промяна без предварително известие.

Постъпления

Ние се стремим да задоволим напълно вашите изисквания Следователно, ако поради някаква причина сте недоволни от покупката си, можете да я върнете при нас в оригиналният си търговски вид в рамките на 14 дни от датата на закупуване. Когато Кузмов електроникс еоод/търговска верига Кузмов електроникс/ одобри връщането, такси по спедицията се предплащат от клиента. Кузмов електроникс еоод/търговска верига Кузмов електроникс/няма да приема пратки с наложен платеж.

При връщане на продукт закупен от Кузмов електроникс еоод/търговска верига Кузмов електроникс/, Клиентът удостоверява, че продуктите са закупени от Кузмов електроникс еоод/търговска верига Кузмов електроникс/с касовата бележка която ние изпращаме винаги заедно със стоката Всички останали ще бъдат незабавно върнати на клиента. Връщането трябва да бъде в оригиналната опаковка, в неизползвано състояние (с изключение на дефектен продукт). 

 При рекламации- отговорност на клиента е да гарантира, че всички продукти са надеждно опаковани, етикетирани и транспортирани в съответствие с всички приложими закони и наредби (включително тези, отнасящи се до транспортирането на опасни материали). Клиентът носи отговорност за транспортните разходи, когато се връщат предмети. 

Как можете да върнете продукта във Кузмов електроникс еоод/търговска верига Кузмов електроникс/

Моля, свържете се с представител за обслужване на клиенти, или изтеглете и попълнете  Формата за връщане , след което прочете  инструкциите внимателно. 

Адрес за изпращане на рекламации?

Моля, уверете се, че всички  предмети са надеждно опаковани и изпратени на:

Кузмов електроникс еоод

гр.Пловдив 4000

ул"Митрополит Панарет" 6 Партер магазин Кузмов електроникс

ЦЕНИ

Цените, показани в каталога на сайта са обект на промяна без предупреждение. Цените могат да бъдат променяни в случай на увеличение или намаление в разходите Кузмов електроникс еоод/търговска верига Кузмов електроникс/

УСЛОВИЯ ЗА ПЛАЩАНЕ

Клиентът се съгласява да заплати цялата нетна сума на всяка фактура Кузмов електроникс еоод/търговска верига Кузмов електроникс/ -съгласно условията на всяка на фактура. Всички плащания трябва да се извършват във валутата по-оригиналната фактура.Кузмов електроникс еоод/търговска верига Кузмов електроникс/може да спре доставката на всякакво ниво, докато плащането бъде извършено.

При поръчка за покупка Клиентът извършва следните последователни действия:

Избира желаните от него продукти,които добавя в своята кошница като натисне бутон добави в количката.Когато клиентът реши да премине към поръчване на избраните продукти, потвърждава поръчката 

За да продължи Клиентът се регистрира /ако е нов потребител/ или влиза в профила си/ако е съществуващ потребител/, като въвежда информация за име, фамилия, телефон и адрес на доставка,

Ако е съществуващ клиент се показват адрес за доставка и телефон с възможност за промяна на данните и избор на начин на плащане.  

Ако е нов потребител се появява форма за регистриране чрез въвеждане на необходимата информация за изпълнение на поръчката имейл адрес, име, фамилия, телефон, адрес на доставка) и възможност за избор на плащане.

Клиентът потвърждава заявените данни 

Поръчката за покупка на стока през www.kuzmov.bg се счита за извършена след натискане на бутона "Плащане ".

При посочени непълни, неверен или грешени адрес и/или телефонен номер при подаване на поръчката/заявката, същата се счита за невалидна и Кузмов електроникс еоод /търговска верига Кузмов електроникс/, съответно не възниква задължение за нейното изпълнение.

Видове плащане:

Плащане през банка

• Банкови преводи (моля, имайте предвид, че стоката ще бъде изпратена след получаване на банковия превод по сметката на Кузмов електроникс еоод 

RAIFFEISEN BANK

BIC:RZBBGSF

IBAN:BG88RZBB91551004824010

Наложен платеж /само чрез спедиторски фирми SPEEDY и Еконт/

Доставка

Всички разходи , извършени Кузмов електроникс еоод/търговска верига Кузмов електроникс/ за транспортни такси и спедиторски разходи, ще бъдат заплатени от поръчителя (клиента). Всички поръчки предадени на превозвача ще се считат  за доставени на клиента и риска от загуба, ще премине към клиентите. Кузмов електроникс еоод/търговска верига Кузмов електроникс/ ще положи всички разумни усилия, за да планира доставка възможно най-бързо, въпреки, че Кузмов електроникс еоод/търговска верига Кузмов електроникс/ не носи отговорност за неизпълнение на поръчката на определена дата. Изборът на спедиторска фирма, ще бъде направен от Кузмов електроникс еоод/търговска верига Кузмов електроникс/, освен ако няма предварителна  уговорка с клиента.

Гаранция

Кузмов електроникс еоод/търговска верига Кузмов електроникс/ предлага законната гаранция определена от законите в България за различните видове продукти. Никаква друга гаранция не се приема.

Безопасност на продуктите

Продуктите са предназначени за търговска употреба. Всички наши продукти, НЕ са проектирани или предназначени за използване в ядрени съоръжения, за поддържане на живота, човешки импланти, полетни системи за контрол или всяка друга функция или употреба, която може да доведе до наранявания или повреда на имущество.

Всеки отзив или мнение е важно за нас и нашето бъдеще или съществуващи клиенти. Тази информация помага на други клиенти да вземат по-информирани решения за закупуване. Ние вярваме, че нашите клиенти са в най-добра позиция да разгледа нашите продукти и услуги.

 

Ние ценим вашето мнение

Дайте вашето мнение за даден артикул 

Дайте Вашата оценка, само когато вече сте получавали продукта, обяснявайки какво В харесва или не  за него и защо.

Не използвайте главни букви, ако те не са приложими.

Дайте информацията, която мислите, че ще помогне на другите.

Кузмов електроникс еоод/търговска верига Кузмов електроникс/- няма да редактира  думи или фрази – всяко мнение или коментар, съдържащ неприемливо съдържание ще бъде отхвърлен и няма да се появи на сайта

Ограничения

За да напишете коментар, трябва да бъдете регистриран потребител.

Не можете да публикуват мнения, които съдържат: вулгарност, богохулството, расизъм или сексуални  коментари

Коментари за други рецензенти

Коментари, които могат да противоречат на материала, търговски марки или интелектуална собственост на другите

Съдържание, което може да се счита за тормоз, насилие или заплахи срещу личната безопасност или имуществото на другите

Коментари относно услугите или дейността Кузмов електроникс еоод/търговска верига Кузмов електроникс/ , ако имате коментари относно това, моля свържете се с нас директно

Спам или реклама

Коментари съдържащи лична информация за всеки, включително и себе си, например телефонни номера, пощенски адреси или номера на кредитни карти

HTML код, компютърен скрипт или уеб сайт URL адреси

Наличност, цената или алтернатива поръчка или информация за доставка

При преразглеждане на сайта,и ако се потвърди, че някои от коментарите съдържа някое от горните ограничения, Кузмов електроникс еоод/търговска верига Кузмов електроникс/си запазва правото да не публикува коментара и да предприеме всички необходими действия, за премахването на коментара или потребителя.

Всички коментари и публикации в сайта от потребители стават собственост на Кузмов електроникс еоод/търговска верига Кузмов електроникс/ веднъж публикувани.

Вашата лична информация няма да бъде използвана или представяна на трети лица.

Лични Данни

Като фирма със търгосвки статут, основното законососнование за събиране на лични данни е базирано на договор/заявка или съгласие за доставката на даден продукт или услуга до крайният потребител или фирма. Основни лични данни, които са неибходими за изпълняване на този процес са:

Име, презиме и фамилия

Тази информация е нужна, за да се индетифицира лицето, което трябва да получи услугата или продукта. Тя е необходима, при заявка за доставка от потребителя било то физическо или юридическо лице.Тази информация е необходима и за сключването на комисионни договори или други договори за предоставяне на продукти и услуги.

Адрес за доставка

Адресът е нужен, за да се конкретизира, мястото за получаване на продукта или усулгата. Той може да бъде, както личен адрес така и офис на спедиторска фирма, с която работим (или е заявена от клиента, като предпочитана), както й адрес на юридическо лице/фирма.

Електронна поща

Електроната поща се изисква само при регистрация на сайта, за обратна връзка с потребителя за получаване на информация отностно поръчката му.Кузмов електроникс еоод/търговска верига Кузмов електроникс/ не използва електронните пощи за директен маркетинг, но си запазва правота да го направи, след изрично съгласие на клиента.

Телефоннен номер

Телефоният номер се изисква поради няколко фактора, които не могат да бъдат избегнати. Те са:

Бърза връзка с клеинта при необходимост. Изисква се при несъотвествие на наличности, грешни или непълни данни предоставени от клиенти или други въпроси изискващи съгласието или мнението на клиента.

Изисква се от спедиторските фирми за доставка

Всеки клиент има право да поиска да бъдат изтрити, коригирани или сам да коригира данните си през сайта на фирмата. Корекция на лични данни може да бъде извършена през сайта на фирмата, както и чрез писменна заявка на електроната ни поща office@kuzmov.bg или kuzmovelectronics@yahoo.com  В рамките на 3 дневен срок заявката ще бъде изпълнена. 

Scroll